Услуги

*Почистване на водопроводни и канализационни тръби от ф50 до ф400 и дължина 250м, шафти и септични ями от 5,5м до 9,5м За целта фирмата разполага с професионален комбиниран камион MAN – с швейцарско оборудване на Кайзер.

*В процеса на почистване и възстановяване на съоръженията и инсталациите се прилага модерна технология, изградена на базата на хидромеханично въздействие на водна струя с високо налягане от 60bar до 250bar при разход на вода 340 литра в минута.

Фирма КОК ЕООД предлага следните услуги на фирми и частни лица в градовете Варна, Бургас, Добрич и Шумен:

 • Почистване на водопроводи, септични ями, утайници
  Вакум- и хидродинамично почистване на всякакви ВиК инсталации – утайници, кало- и маслоуловители, ревизионни шахти. Отпадъците се транспортират и се преработват по законен и природосъобразен начин.
 • Отпушване на канализация
  Машинно отпушване на канализационни и водопроводни тръби с вода под високо налягане. Почистване на дъждовна и битова канализация, премахване на корени.
 • Вакум-багер — изсмукване на масло- и калоуловители
  За бензиностанции, автомивки и други съоръжения предлагаме абонаментно почистване на кало и маслоуловители. Можете да разчитате на нас – точност и коректност са нашите приоритети.
 • Миене на улици, строителни обекти и паркинги
  Камионът е оборудван със специализирано оборудване за измиване на големи площи и се ползва за измиване на строителни обекти и техника, улици, паркинги и т.н.Наши постоянни клиенти са община Варна, Аврен и т.н.
 • Отводняване на мазета, сгради и къщи
  С помощта на вакум помпата ни бързо и ефикасно ще отводним всякакви наведнени помещения.
 • Изграждане, саниране и ремонт на канализация
  Използвайте нашият опит във каналопочистването и поръчайте изграждането на вашата канализация при нас – така можете да сте сигурни, че ще избегнете повечето възможни проблеми при експлоатацията.

Имате нужда от нашите услуги? Търсите коректен и надежден партньор? Това е «К.О.К» ЕООД!

Цените на предлаганите услуги можете да намерите ТУК.

За да получите оферта за вашия обект, моля поискайте безплатен оглед на телефон 0889/ 318 593.